30 SFEERVOLLE APPARTEMENTEN
2 OF 3 SLAAPKAMERS
TUSSEN 76 en 121 M²
COMFORTABELE BADKAMER
COMPLETE BRIBUS KEUKEN
MET ATAG APPARATUUR
DUURZAAM WONEN
MET ENERGIELABEL A+++

Duurzaam woongenot in een charmante omgeving

In De Weezenlanden huur je een mooi afgewerkt appartement in een sfeervolle nieuwbouwwijk. Van de 30 appartementen zijn er 29 tweekamerappartementen met een gebruiksoppervlakte tussen de 76 en 83 m². Deze appartementen hebben een berging van 5 m² en een balkon van bijna 7 m². Dan blijft er nog 1 appartement over, en dit is het appartement gelegen op de begane grond. Dit is een driekamerappartement van 121 m², met daarbij een berging van 8m² en een terras van 13 m². Alle appartementen zijn voorzien van een comfortabele badkamer met verfrissende douche en dubbele wastafel. De moderne open Bribus keuken komt in een hoek- of rechte opstelling en is geheel compleet met kwalitatieve ATAG inbouwapparatuur.

Duurzaam wonen

De appartementen zijn extra duurzaam uitgevoerd; je kookt op een inductiekookplaat en de woning wordt verwarmd middels een luchtwaterwarmtepomp. Zo'n pomp onttrekt energie aan de buitenlucht door het aanzuigen van lucht over de buitenunit. De energie verloopt via geïsoleerde waterleidingen naar de binnenunit en wordt daar omgezet in warm water voor ruimteverwarming en warm tapwater. De binnenunit omvat onder andere een boiler van 200 liter, wat ruim voldoende is voor de dagelijkse warmwater behoefte van een gemiddeld huishouden. Door deze installaties is er geen gasaansluiting meer nodig! Je draagt hiermee bij aan een vermindering van het verbruik van fossiele brandstoffen. Maar je merkt dit ook iedere dag doordat jouw appartement een comfortabele en stabiele temperatuur heeft, in alle seizoenen. Het appartementengebouw is uitgerust met zonnepanelen op het dak, die ingezet worden voor de installaties in de centrale voorzieningen. Dit heeft een positief effect op de servicekosten. Ook voor jouw eigen appartement zullen de energielasten lager uitvallen.

Even binnenkijken

Je bent vast heel nieuwsgierig hoe de appartementen in De Weezenlanden er uit komen te zien! Omdat het vanwege veiligheidsrichtlijnen op de bouw niet zomaar mogelijk is om even op de koffie te komen en je toekomstige woning te bekijken, vind je hier een aantal impressies. Zo krijg je een beeld van het uiteindelijke resultaat, na decoreren en inrichting. Je appartement wordt opgeleverd met spuitwerk op de wanden in de woonkamer, hal en slaapkamer(s). In de badkamer zijn zowel de wanden als de vloer volledig betegeld, in het toilet is de wand deels betegeld, daarboven is spuitwerk aangebracht. De plafond zijn ook voorzien van wit spuitwerk. De appartementen worden zonder vloer opgeleverd. Let er bij het kiezen van je vloer op dat deze geschikt moet zijn voor vloerverwarming. Je mag de wanden sausen of behangen met een leuk kleurtje of printje, maar houd er rekening mee dat je de woning in de originele staat moet terugbrengen wanneer je besluit te verhuizen.