Documentenchecklist

Tijdens de inschrijfprocedure vragen we je persoonlijke documenten te uploaden in je klantdossier. Welke documenten we van je nodig hebben, is afhankelijk van je inkomenssituatie. Er zijn een aantal punten waar je op moet letten bij het verzamelen van je documenten. Op deze pagina vind je hiervoor tips & tricks.

Tips:

Datum ondertekening van het document
Documenten mogen niet ouder zijn dan 3 maanden op het moment van uploaden.

Geldigheid
Om echtheid van de documenten te waarborgen, worden word-bestanden niet in behandeling genomen. Zorg ervoor dat je alle documenten als PDF uploadt in je persoonlijke klantdossier.

Veiligheid en e-mail
Het klantdossier is een veilige omgeving waarin je zelf je gegevens en documenten kunt beheren. Documenten die per e-mail worden aangeleverd kunnen niet verwerkt worden en zullen direct worden verwijderd.

Identiteitsbewijs
Je identiteit controleren we op de dag van de sleuteloverdracht met behulp van speciale software. Het is dus niet nodig om op voorhand een kopie van je paspoort of identiteitsbewijs aan te leveren. Een rijbewijs wordt niet gezien als een geldig identiteitsbewijs, neem dus een geldig paspoort of identiteitsbewijs mee.

Identiteitsfraude

Mocht het toch voorkomen dat we een kopie van je identiteitsbewijs opvragen voor een handmatige verificatie en certificering, dan dient de kopie gemaakt te worden met de KopieID app van de Rijksoverheid. Zo zorgt je ervoor dat je BSN en pasfoto niet zichtbaar zijn op de kopie. Zo werken we samen om identiteitsfraude te voorkomen.

Meer over KopieID