7 EENGEZINSWONINGEN
MET TUIN VAN 61 M²
124 M² GEBRUIKSOPPERVLAKTE
LUXE BADKAMER MET LIGBAD
COMPLETE BRIBUS KEUKEN
MET ATAG APPARATUUR
MET 2 OF 3 ZONNEPANELEN

Ontspannen wonen met eigen tuin

De eengezinswoningen in De Weezenlanden bieden de ruimte voor het hele gezin. Met een gebruiksoppervlakte van 124 m² en drie verdiepingen, creëer je voor ieder gezinslid een eigen plekje. Op de begane grond tref je de ruimtelijke en lichte woonkamer, die voorzien is van een moderne open keuken in een hoekopstelling. De Bribus keuken heeft een stijlvolle afwerking met witte kasten en een zwart composiet werkblad. De kwalitatieve ATAG apparatuur maken de keuken compleet. En heel handig, met een open keuken houd je makkelijk overzicht over de woonkamer tijdens het koken. In de hal is een toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. Zo kom je bij de drie slaapkamers en de luxe uitgevoerde badkamer. Naast een comfortabele douche, tweede toilet en dubbele wasbak, heb je namelijk ook een heerlijk ligbad! De zolder is voorzien van een dakraam en plek voor je wasmachine en droger. En dan blijft er nog ruimte over waar je met wat liefde en aankleding een fijne speelplek, logeerkamer of kantoor inricht. Last but not least heb je een eigen tuin gelegen op het zuid-oosten van 61 m² met een buitenberging.

Even binnenkijken

Je bent vast heel nieuwsgierig hoe de eengezinswoningen in De Weezenlanden er uit komen te zien! Omdat het vanwege veiligheidsrichtlijnen op de bouw niet zomaar mogelijk is om even op de koffie te komen en je toekomstige woning te bekijken, vind je hier een aantal impressies. Zo krijg je een beeld van het uiteindelijke resultaat, na decoreren en inrichting. Je woning wordt opgeleverd met spuitwerk op de wanden in de woonkamer, hal en slaapkamer(s). In de badkamer zijn zowel de wanden als de vloer volledig betegeld, in het toilet is de wand deels betegeld, daarboven is spuitwerk aangebracht. De plafonds zijn ook voorzien van wit spuitwerk. De appartementen worden zonder vloer opgeleverd. Let er bij het kiezen van je vloer op dat deze geschikt moet zijn voor vloerverwarming. Je mag de wanden sausen of behangen met een leuk kleurtje of printje, maar houd er rekening mee dat je de woning in de originele staat moet terugbrengen wanneer je besluit te verhuizen.

Bij de woning zit ook een tuin. De tuin wordt opgeleverd met een houten berging, en aan de achterzijde een houten framework en een houten toegangspoort. Het framework wordt beplant met hedera, een mooie groenblijvende klimplant. Er komt een tegelplateau waar je een fijne zitplek kunt inrichten, en een pad naar achteren. Hoekwoningen krijgen een gemetselde muur als afscheiding tussen de tuin en het openbaar gebied, voor extra privacy.